KOSGEM Müdürü Sivri ARÜ’de ders verdi

KOSGEM Müdürü Sivri ARÜ’de ders verdi ARDAHAN-BHA KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri tarafından verilen eğitimde; Ülkemizde küçük ve orta ölçekli işletmelerinin sayısı ve oransal dağılımları, Ardahan İlindeki işletme sayısı, online olarak girişimcilik eğitimlerinin nasıl yapıldığı, girişimcilik sertifikası almak için neler yapılması gerektiği, geleneksel ve ileri girişimcilik eğitimleri, konularında öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca Sivri sunumunda; hibe desteği, nitelikli...

KOSGEM Müdürü Sivri ARÜ’de ders verdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOSGEM Müdürü Sivri ARÜ’de ders verdi

ARDAHAN-BHA

KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri tarafından verilen eğitimde; Ülkemizde küçük ve orta ölçekli işletmelerinin sayısı ve oransal dağılımları, Ardahan İlindeki işletme sayısı, online olarak girişimcilik eğitimlerinin nasıl yapıldığı, girişimcilik sertifikası almak için neler yapılması gerektiği, geleneksel ve ileri girişimcilik eğitimleri, konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Ayrıca Sivri sunumunda; hibe desteği, nitelikli eleman desteği, yeni girişimci desteği, ürün üretecek imalatçılara destek verilmesi için hangi şartlar ve koşulların olduğundan, girişimci gençlerimize örnek olabilecek kişi ve kuruluşlardan da kesitler aktardı. Sunum sonunda öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Ardahan KOSGEB İl müdürü Ramazan Sivri’ye, üniversite tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

KOSGEM Müdürü Sivri ARÜ’de ders verdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.